miercuri, august 29, 2007

Boli si pastile

Ne imbolnavim cand Gigi da din maini haotic si urla alandala incercand sa ne hipnotizeze, ne imbolnavim cand MM Stoica imprastie pumni in capul suporterilor, ne imbolnavim cand Tweety invarte lantul si reteaza picioare, ne imbolnavim cand Ganea se imbolnaveste si el cu mainile agatate de gatul unui arbitru incercand sa suprime frumusetea sportului.

Si simtim intens ca avem nevoie de pastile ca sa nu pierdem sanatatea jocului si a peluzelor. Si le cerem celor 11 de pe teren sa ne vindece cu rezultate echilibrate care sa ne scoata din Liga asta mica a lu’ Mitica !

Dinamo ne-a oferit timid un analgezic in tur. Si apoi, pe Lia Manoliu, s-a blocat si ne-a blocat, fara drept de apel, am auzit sunetul sec al cutitului taind in alb-rosu, am devenit mai bolnavi ca inainte.

Alte pastile care ne-ar putea vindeca treptat de simptomele acute, de blocajul psihic, de teama nefireasca, de lipsa de concentrare pana la final, alte pastile care ne-ar putea insufla dorinta nebuna, nebuna, nebuna de victorie, dorinta de a juca un fotbal mare: Steaua si Nationala.
Asteptam reteta.

5 comentarii:

Anonim spunea...

cu totii la psiholog , si daca nu ne facem bine repede.... la puscarieeeeee! ca tot ii place LUI sa zica asa.
Serios vorbind...cand presa si conducatorii vor scrie despre fotbal respectiv il vor gestiona...in loc sa il vanda...poate vom scapa si de analgezice.

nin spunea...

... nepasarea, indiferenta ???

Anonim spunea...

@joker
Desi ai spus in gluma, eu cred intr-adevar ca o investitie in psihologi de calitate pentru echipele romanesti ar fi castigatoare. In fond, pierdem pe moralul nostru.
Greselile se intampla si la case mai mari, ei insa nu abandoneaza lupta pana in ultimul minut.

Anonim spunea...

@nin
Neputinta psihica de a surmonta o greseala si de a recrea echilibrul jocului.

Anonim spunea...

@nin ADEVARAT A INVIAT !
@ meplusmyself ...si iar ramanem cu analizele, cauze -efect... si altii cu steaua calauzitoare.
Cat sa mai asteptam rastignirea?