sâmbătă, ianuarie 12, 2008

Axiome cu 1,6 ron/km

AZI RADEM!

-Egocentrismul de mijloc este acesta: atunci cand faci un bine, de fapt iti faci tie un bine. Ceea ce decurge mai departe nu conteaza.

-Prima regula a capitalismului? Inegalitatea.

-Prima regula a democratiei? Nimeni nu este mai presus de lege. Pffui, cine respecta asta azi?

-Democratia inventata de americani? Cea mai mare minciuna! Va spun eu.

Se dorea, se pare, a fi un dialog. Dar eram atat de obosit si bulversat incat nu am putut combate nimic decat printr-o timida incercare de deturnare:"Ce parere aveti, nu e cam aglomerat traficul pentru o zi de sambata?"

Si nu am obtinut decat:
-Nu pot sa sufar calculatorul. El ne va distruge. Am o fiica de 17 ani. Ieri i-am dat doua palme peste cap. Statea in fata calculatorului si radea, ca nebuna. Cica vorbea cu cineva. Pai cum e posibil asa ceva?!

Toate parerile de mai sus mi-au fost (de)rulate azi cu 50km/ora, platind 1,6 ron/km, de un taximetrist care facuse doi ani de Drept inainte de Revolutie.
Cand am coborat din masina mi-a trecut prin cap ca poate din cauza oboselii am ratat totusi esentialul...

2 comentarii:

Anonim spunea...

@ sa radem ! :) lol. Pai cum altfel??!! Grecii au fost primii cu democratia, americanii au ridicat-o la rang de " virtute"
Intreaga Iliada e un singur moment pana la urma " criza Ahile-Agamemnon" din razboiul de 10 ani purtati de arivistii din vale contra conservatorilor din deal ! Si unii si altii, certatreti, individualisti, dar convinsi de dreptatea lor, caci cum spune Aristotel " tulburarile se nasc din dorinta de egalitate "....rad de noi acum :)
Daca m-ar vedea tatal meu cum rad de una singura in fata screenului..as lua precis mai mult de doua palme :):)
zi buna :) J.

meplusmyself spunea...

@J
Zilele mele sunt noptile tale.
Bune sa fie si sa zambim :)