joi, septembrie 11, 2008

Derbedeii care nu ne intereseaza

DERBEDEU - om fara capatai, om de nimic; pierde-vara, vagabond, haimana.
Sursa: DEX'98

Stimabile domn,
Derbedeii care bat kilometrii intregi pentru a va aplauda si a va sustine alcatuiesc publicul caruia ii multumiti simandicos la final.
Derbedeii care afiseaza bannere si canta minute in sir impingand de la spate echipa alcatuiesc publicul fara de care jocul in sine nu ar avea miza emotionala atat de necesara in orice tip de competitie.
Derbedeii care va filmeaza si va adreseaza intrebari si carora cu mare chin va hotarati sa le dati cateva raspunsuri din varful buzelor sunt cei fara de care derbedeii de la primele doua paragrafe nu v-ar (re)cunoaste.
Derbedeii care scriu despre dvs si baietii dvs sunt cei fara de care nu s-ar misca lumea transferurilor sau cota dvs de piata, pentru ca ei va urca sau va coboara in functie de rezultate si asta de fapt va deranjeaza.
Derbedeii care vorbesc despre dvs la emisiuni sunt cei de la care ati putea lasa in multe cazuri sa razbata un sfat in lumea dvs inchistata de "eu stiu cel mai bine cum se face".

Stimabile domn,
Nu aveti cum sa va inchideti intr-o cusca intangibila pentru ca practic ati disparea.

Stimabile domn,
Noi, derbedeii astia de mai sus, am putea deveni subit neinteresati insa de derbedeii aceia de jucatori pe care ii conduceti . Derbedeii aceia care injura si arunca cu pietre, derbedeii aceia care sunt intrigati cum la un remarcabil scor de 0-3 cativa dintre noi se hotarasc totusi sa va ceara demisia si apoi se ridica si pleaca.

Stimabile domn,
Civilizatia se invarte doar in jurul unei mese rotunde fara capete patrate.

Cu stima,
Un derbedeu

NB: Acest post are la baza declaratia domnului Piturca data pentru TVR1 dupa meciul Faroe- Romania si este o infima continuare a punctului de vedere exprimat de Catalin Tolontan in articolul "Nu ne intereseaza".

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mai exista speranta pentru fotbalul romanesc?

meplusmyself spunea...

Buna Gina!
Nu, cu aceeasi oameni din conducere, nu.
Cand o echipa, nu neaparat de fotbal:), nu merge bine, de vina este doar managerul/antrenorul/conducerea.
Atitudinea si conduita le imprima intotdeauna cel care conduce.

meplusmyself spunea...

*aceiasi

Unknown spunea...

Ce mai faci omule ?
Sa ma anunti cind ai chef de o bere cu necunoscuti :)