miercuri, decembrie 03, 2008

Am intrebat, mi s-a raspuns

Prin intermediul www.hotnews.ro, amabilitatea lui Iulian Comanescu si nu in ultimul rand a respondentului :), m-am trezit intreband si am primit o declaratie strategica ;)
Multumesc.
PS: Si daca tot m-au botezat, astept si darul :)

Catalin Tolontan a discutat online cu cititorii HotNews.ro despre viitorul presei din Romania - Media & Publicitate - HotNews.ro:
"Întrebarea nr. 19 Iulian Comanescu
MePlusMyself (Danpopovici.blogspot.com): 'Care este cea mai dificila componenta off-line care trebuie respectata pe termen lung in conducerea unui print performant?
Extrapoland, aceeasi intrebare pentru o aplicatie media on-line.'

Catalin Tolontan
Cred ca in ambele media, vorbim despre concept si despre urmarirea lui stratgica. La ce ma refer? 'Gazeta este o dezbatere libera si spectaculoasa despre sport, realizata de o companie inalt profitabila'. Aceasta este declaratia noastra strategica si incurajam dezbaterea prin multe cai. Chiar dc publicul ne neaga uneori, chiar dc oamenii din sport se declara deranjat raminem fermi pe strategia noastra. Uite, eu nu cred ca in on-line exista un alt tip de marketing decit in off-line. De fapt, la baza teoretica ma refer. este aceeasi. Noi avem, la gsp, o super echipa de marketing care se ocupa si de off line, si de on line si de contentul de telefonie mobila."

5 comentarii:

Anonim spunea...

S-au gandit ca nu pot fi doi Catalini la un loc, asa ca unu trebuia sa cada. :)

meplusmyself spunea...

@camix
Si-a ramas cel mai tare. Corect acceptabil punctul tau de vedere :)))
Da' cu darul cum ramane?!:)

Anonim spunea...

Singura solutie - si cea mai bune, fie vorba intre noi - e sa ti-l faci tu singur. Atata bucurie meriti si tu. :)

meplusmyself spunea...

@camix
Darul nu e dar pana nu ti-l ofera cineva ;)

Anonim spunea...

Ei, ca pretentiosi is barbatii! :P