sâmbătă, iunie 02, 2007

Gura de aer,exemplul unu

Alaturi de noi traiesc comunitatile noastre: cele din fata blocului, cele din familie, cele de la birou, de pe stadion, de prin baruri, cele din spatiul virtual.
Astazi m-am gandit la .ro si .com care s-au dezvoltat uimitor in ultimul an in Romania , si-au creat culoare din ce in ce mai inguste, mai aproape de noi: forum, chat, mail, blog. Ordinea nu este cea cronologica, insa blog-ul de pe ultima pozitie ocupa in acest moment, in mod detasat, locul fruntas al interactiunii in spatiul virtual.

Mai mult decat comentariile pro si contra la postul autorului, astazi pe blog te intalnesti cu prietenii si stai la o sueta, iti spui “buna dimineata” si “noapte buna” (mai exact “buna dim”, “NB”), anunti cand iti este foame sau cand duci gunoiul, postezi simplu ca ai trimis/primit un mail si alte cele.
In acest spirit, blog-ul lui Adrian Georgescu si-a format deja un cerc de “cunoscuti” in care ping pong-ul ideilor cu un IQ placut nu iti permite sa te lasi pe tanjala, ci te indeamna sa fii activ si sa pui la bataie ganduri de care poate ai uitat in fuga zilnica: vin alb sau rosu ?

Exemplul de mai sus sunt convins ca nu este singular si asta imi ofera o gura de aer pentru vedea altfel celelalte lucruri care ne chinuie si despre care nu vorbim in general pe blog.Nici pe mail, nici pe mess, nici pe chat.

2 comentarii:

Diana Adela Martin spunea...

buna dim, catalin

meplusmyself spunea...

imi pare rau ca nu am fost pe faza ca sa-ti spun "buna dim,diana", asa ca ma voi multumi sa-ti spun "buna seara, diana" :)