duminică, octombrie 14, 2007

Un gol, un drum

Ploaie, vant, pelerine, umbrele, galben, portocaliu.
Dupa 93 de minute: ploaie, vant, pelerine, umbrele, galben , portocaliu si un gol in plus.

Trebuie sa scrii in asentimentul tuturor, pentru bucuria celor care au indurat pe stadion ploaia si vantul, pentru bucuria celor care au stat in baruri si au urmarit pasele baietilor, au batut cu pumnul in masa si au strans fularele intre dinti, pentru bucuria celor au stat cu sufletul la gura pe blog-uri, neavand acces pentru vizionare, asteptand comentariile prietenilor care sa le permita sa vada cu ochii mintii cum zboara mingea in aer, cum lupta Goian sa inscrie, cum boxeaza Lobont in prelungiri.

Sa scriem atunci despre gol. A venit in minutul 72 de la un fundas, transformat in atacant si ne-a adus victoria, pentru 99% calificare dupa cum titra Realitatea TV in “Editia speciala” de dupa meci, pentru 95% calificare dupa cum titreaza azi GSP.

Golul ne-a facut sa uitam de ploaie si vant, golul ne-a facut sa uitam de tensiunea acumulata in toate celelalte meciuri, de comentariile acide si de indoiala din suflet, golul ne-a facut sa uitam de faptul ca nu am putut vedea meciul dar vom putea savura pe internet articolele scrise despre baietii nostrii.

Golul ne-a redeschis drumul. Suntem in linie dreapta, avem motorul turat si vizibilitate buna. Suntem primii pe autostrada si se zareste linia pentru startul Euro 2008.
Ne incadram in viteza legala si da, avem prioritate. Romania-Olanda, 1-0. Sa mergem mai departe.

2 comentarii:

V.I. King spunea...

La indemnul tau am expus impresiile pe care mi le-a lasat vizionarea LIVE a meciului.

Anonim spunea...

@Gabi
Multumesc, citit, intrebat :)